Cykligare
Svenska Cycling Plus
Okategoriserade

En hjulhälsning

Nu har den här igen då, julen. För de flesta en efterlängtad högtid, av många fruktad och i några fall avskydd. Många känslor väcks och för egen del är jag ambivalent. Visst är det en orgie i tindrande barnagöon, god mat och familje- och släkttid. Det är den positiva sidan av det hela. Baksidan är överdriven kommers, prestationsångest, stress och ett jäkla hetsande. Om den sidan kan sägas mycket men det ämnar jag inte göra nu. 

Jag konstaterar bara att högtiderna lurpassar runt hörnet och att jag ser fram emot att träffa familjen. 

Sen kunde jag inte låta bli att återanvända en gammal bild. Det är lika dålig upplösning på den som ordvitsen den berättar. 

Men hur ni än vänder er står hjulen för dörren!

/ J – också en jäkla tomte

John Wikström
Bloggen som lämnar spår såväl i skogen som på vägen och möjligen i själen. Jag är en entusiastisk cykelmotionär med smak för det mesta inom cykel. Humlan som inte kan cykla men gör det ändå. Huvudsakligen trampas stig och nöts asfalt i Småland. Detta kryddas med motionslopp med jämna mellanrum samt någon enstaka tävling. Även pendlings- och transportcykling bedrivs frekvent och det händer också att jag engagerar mig i trafikfrågor. Sen bjuds understundom på texter om övrig träning samt funderingar kring livet, universum och allting. Välkommen!

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.