Cykligare
Svenska Cycling Plus
Okategoriserade

“49er”

Hörru, hur går det? Det kan man undra. Ett par dagar har nu förflutit av mitt fyrtionionde år därav rubriken. Svaret är att det faktiskt går enligt plan. För att komma igång så tränas det nu på gym varannan dag. Dit transportcyklas det och därtill avverkas promenader de dagar det inte gymmas. Det innebär lite längre och raskare tempo än att flanera. Det går att uttrycka det som att det tränas för att jag skall orka börja träna.

Det kanske inte verkar så intensivt men ni skall veta att jag den här gången börjar från NOLL. Eller egentligen långt under noll om man skall vara ärlig eftersom förutsättningarna är värre än när förra omstarten gjordes. Det positiva med det är att förbättringar är lätta att notera!

På vägen till gymmet igår såg jag en kvinna med alldeles för långa ben. Endera var det på det viset eller var cykelsadeln på tok för låg. Varför är det så svårt att ställa in sadelhöjder?

/ J – har startat men inte lyft

John Wikström
Bloggen som lämnar spår såväl i skogen som på vägen och möjligen i själen. Jag är en entusiastisk cykelmotionär med smak för det mesta inom cykel. Humlan som inte kan cykla men gör det ändå. Huvudsakligen trampas stig och nöts asfalt i Småland. Detta kryddas med motionslopp med jämna mellanrum samt någon enstaka tävling. Även pendlings- och transportcykling bedrivs frekvent och det händer också att jag engagerar mig i trafikfrågor. Sen bjuds understundom på texter om övrig träning samt funderingar kring livet, universum och allting. Välkommen!

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.