Cykligare
Svenska Cycling Plus
Okategoriserade

Bättre hål i ryggen än i huvudet

God morgon…eller så kan vi bara vara ärliga och kalla den måndag morgon!

Fast den här dagen började inte som andra dagar. Den började med en missad blodmåne och en semispontan operation! Jag är känd för att understundom vara en smula förvirrad men månen kom jag ihåg. Tyvärr tyckte moder natur att mulet och snö var ett bra lokalväder varpå jag surt fick nöja mig med bilder på Instagram som andra tagit av fenomenet istället för att se det själv. Men det är lugnt, det dröjer bara till 2029 innan den blir så dramatisk igen! Surt sa räven.

Allt för den lille hemkirurgen

Men så var det resten. Till strax innan hade jag nämligen fått för mig att det bara var en undersökning jag skulle på. En koll för att se vilken knöl som skulle avlägsnas. Det var det nu inte. Plötsligt befann jag mig på en brits med några sprutor bedövning i mig och varpå en munter kvinna började skära entusiastiskt i trakterna av min ryggrad. Jag tänkte att nu blir jag sen till jobbet.

Resultatet blev att jag en bra stund senare blev något hekto lättare. Men min träning och tanke om nyttigare liv kom av sig eftersom jag nu inte får ta i fysiskt på någon vecka. Så mer än så lär jag inte tappa i vikt på ett tag. Någon cykling blir det därför inte heller. Inte den minsta lilla pendeltur ens för då kan såret öppna sig. Sen ordinerade doktorn biobesök, framförallt Queen-filmen hon sett för någon dag sedan, samt TV-tittande. Det viktigaste är att jag sitter tillbakalutad med tryck på hålet som finns därbak. Jag är inte den som klagar på ordinationen.

Om jag känner för lite egenkirurgi fick jag med mig några skalpellblad. Det ingick i priset och kan vara bra att ha. Ifall stygnen blir för besvärliga om ett tag. Med tanke på placeringen lär lite hjälp behövas i så fall.

/ J – lättad

John Wikström
Bloggen som lämnar spår såväl i skogen som på vägen och möjligen i själen. Jag är en entusiastisk cykelmotionär med smak för det mesta inom cykel. Humlan som inte kan cykla men gör det ändå. Huvudsakligen trampas stig och nöts asfalt i Småland. Detta kryddas med motionslopp med jämna mellanrum samt någon enstaka tävling. Även pendlings- och transportcykling bedrivs frekvent och det händer också att jag engagerar mig i trafikfrågor. Sen bjuds understundom på texter om övrig träning samt funderingar kring livet, universum och allting. Välkommen!

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.