Cykligare
Svenska Cycling Plus
Cykligare

Virtual Reality?

Virtual Reality, det måste vara vad “VR” står för. En upplevelse som de som står bredvid inte förstår. All tid, kraft och energi förbrukas där inne i bubblan. Även jag har varit i den. Hundratals mil cyklas på vår och försommar för att sedan kulminera i juni. Sen….död! 

Tomrummet som uppstår i motionscykelsverige när vätternrundacyklisterna pluggar ur och ingen cyklar längre. Det är när andra slutar jag börjar. I alla fall i år. 

Maj kom och gick och juni verkar göra detsamma. Tiden är obeveklig, inget består. Inget utom hjulen då. De rullar som de alltid gjort. Tyvärr får jag väl säga eftersom de inkluderar däck och om jag cyklat så mycket som önskat skulle framdäcket vara slut och utbytt vid det här laget. 

Som det är nu hålls det ihop av kondomtjockt gummi och stora förhoppningar. Därför packades en extra slang och en liten papperslapp vid gårdagens tur. På lappen en bön till försynen eller fru Fortuna. Det verkarde fungera. 

Jag cyklade också runt en sjö. Min är emellertid väsentligt mindre och jag gjorde det i ensamhet. Eller som det kunnat heta i en barnramsa:

Alla cyklade runt en sjö

utom John

för han cyklade inte med nån!

Runt min sjö kom jag dock vilket ledde till viss förnöjsamhet för stunden. 

/ J – sjörundaren

John Wikström
Bloggen som lämnar spår såväl i skogen som på vägen och möjligen i själen. Jag är en entusiastisk cykelmotionär med smak för det mesta inom cykel. Humlan som inte kan cykla men gör det ändå. Huvudsakligen trampas stig och nöts asfalt i Småland. Detta kryddas med motionslopp med jämna mellanrum samt någon enstaka tävling. Även pendlings- och transportcykling bedrivs frekvent och det händer också att jag engagerar mig i trafikfrågor. Sen bjuds understundom på texter om övrig träning samt funderingar kring livet, universum och allting. Välkommen!

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.