Cykligare
Svenska Cycling Plus
Cykligare

Vad hände egentligen?

Ja, det kan man f-n undra. Här sitter jag och är immobil. Eller har varit i alla fall. Det tycks vara en förbannelse kopplat till mig och orden “komma igång”. För så fort de yttras händer det saker. I det här fallet ett par kirurgiska ingrepp, stök på det personliga planet och så ett rejält ryggskott. Jag skulle bara flytta en fåtölj för att den inte skulle mosa ett par krukväxter. I nästa stund låg jag på golvet och kved i tio minuter utan att kunna resa mig. Hurra!

I och med det dog lusten att skriva om cykling också. “Surt sa räven” är nog vad som gäller här.

Från årets enda tur

Något verkar vara av uppfattningen att “den där J, han skall inte träna han”. Istället äter jag. Det är ingen lyckad kombination. Det är bättre att cykla än att äta som det står i skriften. Eller ja,  i någon pamflett någonstans i alla fall. Om det inte gör det så borde det.

I eftermiddag skall jag träffa en dietist.

 

/ J – surar

John Wikström
Bloggen som lämnar spår såväl i skogen som på vägen och möjligen i själen. Jag är en entusiastisk cykelmotionär med smak för det mesta inom cykel. Humlan som inte kan cykla men gör det ändå. Huvudsakligen trampas stig och nöts asfalt i Småland. Detta kryddas med motionslopp med jämna mellanrum samt någon enstaka tävling. Även pendlings- och transportcykling bedrivs frekvent och det händer också att jag engagerar mig i trafikfrågor. Sen bjuds understundom på texter om övrig träning samt funderingar kring livet, universum och allting. Välkommen!

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.