Cykligare
Svenska Cycling Plus
Cykligare

Upp och ned

Det är en allt en konst,

 den att lyckas cykla mijöovänligt!

 

Men nästan allt går om man vill sägs det. Med rätt vilja och lite jävlaranamma så.

Upp och ned är världen, jag har parkerat i himlen den grå

Nu var det väl egentligen inte det jag ville utan mer så det blev. I godan ro paltade jag på mig kläderna och framförallt handskarna som är nödvändiga en morgon som den här. Kylig och rå mer än kall. Lampor glömde jag inte och inte heller reflexer, massor av reflexer bar jag. Skall jag bli överkörd igen ska jag skina när det sker!

Sen trampade jag genom morgontrafiken bara för att väl framme på jobbet upptäcka att jag glömt mobilen. Den kan man väl för tusan klara sig utan undrar vän av ordning. Nä, se det kan jag inte då jag kör med tvåstegsverifiering.

Det man inte har i huvudet får man ha i pedalerna som det heter. 

Bara att trampa hem igen.  Väl där frös jag som en hund, lackade ur och tog bilen tillbaks.

Så går det till när man cykelpendlar och förstör miljön samtidig.

/ J – dubbelpendlaren

John Wikström
Bloggen som lämnar spår såväl i skogen som på vägen och möjligen i själen. Jag är en entusiastisk cykelmotionär med smak för det mesta inom cykel. Humlan som inte kan cykla men gör det ändå. Huvudsakligen trampas stig och nöts asfalt i Småland. Detta kryddas med motionslopp med jämna mellanrum samt någon enstaka tävling. Även pendlings- och transportcykling bedrivs frekvent och det händer också att jag engagerar mig i trafikfrågor. Sen bjuds understundom på texter om övrig träning samt funderingar kring livet, universum och allting. Välkommen!

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.