Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns på https://www.cyclingplus.se/anvandarvillkor/. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.

BLOGGMENY
Annons
Annons

Träningssummering september

Ytterligare en episod i långköraren “En man och hans form” är färdigställd. Ingen kioskvältare den här gången heller utan ett något mer ljummet avsnitt innehållsmässigt. Serien har fordom haft mer av glamorösa inslag och dramaturgiska kvalitéer. Men den får ändå sägas ha nått en habil nivå den här hösten.

Den nionde episoden utspelade sig mest i och kring en mellanstor stad i sydsverige. Vi kan kalla den Växjö.

Det är mer innehåll nu än skräpåret 2014 och det börjar närma sig succéåret 2013 och framför allt knapras det in på 2012.

Under september hanns den här dosen med:

 

Fast visst ser det bättre ut!

 

Cykel: 16 pass vilket resulterade i ca 700 km på  31.47 timmar.

Styrketräning: 10 pass, 22.05  timmar

Sammanlagd träningstid september: 53.52 timmar

Det innebär att det slumpar sig på det viset att träningsmängden i tid räknat så när som på åtta minuter är exakt densamma som månaden före, tänka sig. Cykelpassen är även de lika många men antalet kilometer färre. Trenden är kl…..öh, inte klar!

Någon MTB blev det inte cyklat den här månaden heller kan nämnas en passant. Cube kan dra åt h-e!

/ J – djupare insyltad i hösten

 

 

#cykligare #knivesandbikes

John Wikström
Bloggen som lämnar spår såväl i skogen som på vägen och möjligen i själen. Jag är en entusiastisk cykelmotionär med smak för det mesta inom cykel. Humlan som inte kan cykla men gör det ändå. Huvudsakligen trampas stig och nöts asfalt i Småland. Detta kryddas med motionslopp med jämna mellanrum samt någon enstaka tävling. Även pendlings- och transportcykling bedrivs frekvent och det händer också att jag engagerar mig i trafikfrågor. Sen bjuds understundom på texter om övrig träning samt funderingar kring livet, universum och allting. Välkommen!