Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns på https://www.cyclingplus.se/anvandarvillkor/. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.

BLOGGMENY
Annons
Annons

Träningssummering: maj

Twitterversion: Visst är det bätter men int’ är det bra!

Maj utgick på grund av tekniskt fel. Något med att programvaruversionen var inkompatibel med hårdvaran. Jag hävdar att någon av vädergudarna har gjort bort sig ordentligt och jag ämnar ta ett snack med vederbörande vad det lider. Oresonlig – JAG??

Men under tiden som teknikerna jobbade på med vädret hann jag träna en smula ändå. Facit lyder som följer:

47 h 5 min

Cykling: 25 h 45 min
På den tiden hann jag 928 km

Sträckan inkluderar både Mountainbike- och landsvägscykling men förstås inte pendling och transport.

Som komplement tränades det på gym inalles 21 h 20 min

Den grundläggande planen är att cykla mer nu under juni som enligt rykte skall vara en sommarmånad. Men det tror jag på när jag ser det. Sen har alltid yttre omständigheter en tendens att spela in i mitt fall. Vad det tycks så missar jag därför även årets andra deltävling i tempocupen nu på onsdag kväll. Men det är inte mycket att göra åt.

Väl mött på vägarna!

/ J – på hjul

#cykligare #knivesandbikes #evaldssonpt

John Wikström
Bloggen som lämnar spår såväl i skogen som på vägen och möjligen i själen. Jag är en entusiastisk cykelmotionär med smak för det mesta inom cykel. Humlan som inte kan cykla men gör det ändå. Huvudsakligen trampas stig och nöts asfalt i Småland. Detta kryddas med motionslopp med jämna mellanrum samt någon enstaka tävling. Även pendlings- och transportcykling bedrivs frekvent och det händer också att jag engagerar mig i trafikfrågor. Sen bjuds understundom på texter om övrig träning samt funderingar kring livet, universum och allting. Välkommen!