Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns på https://www.cyclingplus.se/anvandarvillkor/. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.

BLOGGMENY
Annons
Annons

Tommy Godwin

 

En man som kunde cykla långt, längst till och med
En man som kunde cykla långt, längst till och med

 

…och framförallt är han innehavaren av det fortfarande oslagna rekordet för “One Year Time Trial”: 75065 miles eller omräknat ca 120805 kilometer under ett års tid.

 

godwin_monthly_miles_table-557x500
Ett litet körschema att ha i huvudet inför nästa säsong kanske?

 

För den som vill fördjupa sig i ämnet går det att börja här!

Steve Abrahams attack mot rekordet fortsätter för övrigt. Men han har börjat om efter det att han blev påkörd och bröt benet. Så två försök pågår nu samtidigt vilket är tillåtet enligt reglerna.

Tänker mest på distanscykling för att jag för tillfället inte kan cykla själv. Trots att min MTB fungerar igen och trots att jag fått tillbaks mitt lvg-hjul. Det är mina egna “hjul” som inte fungerar. Maskinen är trasig. Då får man läsa om andras bravader istället. Känns dock en smula torftigt. Under tiden tar hösten slut.

Nu vidare mot ännu en cykelbefriad dag. Men om smärtan ger sig något och sjukgymnasten ger tillstånd blir det snart lite försiktig träning igen. Man får glädjas åt det lilla.

/ J – cyklar kort

John Wikström
Bloggen som lämnar spår såväl i skogen som på vägen och möjligen i själen. Jag är en entusiastisk cykelmotionär med smak för det mesta inom cykel. Humlan som inte kan cykla men gör det ändå. Huvudsakligen trampas stig och nöts asfalt i Småland. Detta kryddas med motionslopp med jämna mellanrum samt någon enstaka tävling. Även pendlings- och transportcykling bedrivs frekvent och det händer också att jag engagerar mig i trafikfrågor. Sen bjuds understundom på texter om övrig träning samt funderingar kring livet, universum och allting. Välkommen!

Lämna en kommentar