Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns på https://www.cyclingplus.se/anvandarvillkor/. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.

BLOGGMENY
Annons
Annons

Tisdag – den fjärde dagen i veckan?

Vanligen räknar man inte på det viset. Men i det här fallet blir det så. I min lilla värld. Den jag bestämmer självsvåldigt över. Dags att bringa lite kaos i ordningen.

(bild, jag har lagt hjulen på hyllan eller snarare hängt upp dem)

Idag skiter jag i träning och 

lyssnar på Buddy Guy istället. 

Tänk på tisdagen så att du helgar den som det inte står i skriften. Vilodag var nyckelordet. Det är bra skit det och det passar sig. Jag har tränat fyra dagar i sträck men framförallt så ska jag umgås med mina fantastiska bonusbarn idag. Möjligen kan en rask promenad åstadkommas för att sträcka på stela muskler men i övrigt får det vara.

/ J – utövar favoritgrenen

John Wikström
Bloggen som lämnar spår såväl i skogen som på vägen och möjligen i själen. Jag är en entusiastisk cykelmotionär med smak för det mesta inom cykel. Humlan som inte kan cykla men gör det ändå. Huvudsakligen trampas stig och nöts asfalt i Småland. Detta kryddas med motionslopp med jämna mellanrum samt någon enstaka tävling. Även pendlings- och transportcykling bedrivs frekvent och det händer också att jag engagerar mig i trafikfrågor. Sen bjuds understundom på texter om övrig träning samt funderingar kring livet, universum och allting. Välkommen!

Lämna en kommentar