Cykligare
Svenska Cycling Plus
Cykligare

Sista natten med gänget

Det har nu gått en dryg vecka sedan avslutningen på TdF. Ett avsked som alltid är lika traumatiskt för oss TV-cykelnördar. Lite som OS-avslutningar. Man känner sig tom efteråt. Som tröstpris finns förstås Vueltan. Men för mig är den lite av just det, ett tröstpris. Inte en höjdpunkt i cykel-kalendern som Girot eller Touren.  

Nu råder istället cykeltomhet. Det fylls ut med lite riktigt trampande. Av den typen jag utför själv. Men nu åter på egen cykel.

Det var även dags att återlämna min lånecykel från Växjö Mtb. En Head Picton II Gravel Bike. Samt en styck Brompton från Jarrys specialcyklar som min dam lånat. Båda ingår i Växjö kommuns projekt med ett rätt avancerat cykelbibliotek. Mer om det senare.

Vädret ser ut att arta sig och eftersom jag för tillfället är något av en solskenscyklist får det vara med och påverka. Återstår att se om själva turen blir en solskenshistoria eller ej. 

/ J – återskapad solskenscyklist

John Wikström
Bloggen som lämnar spår såväl i skogen som på vägen och möjligen i själen. Jag är en entusiastisk cykelmotionär med smak för det mesta inom cykel. Humlan som inte kan cykla men gör det ändå. Huvudsakligen trampas stig och nöts asfalt i Småland. Detta kryddas med motionslopp med jämna mellanrum samt någon enstaka tävling. Även pendlings- och transportcykling bedrivs frekvent och det händer också att jag engagerar mig i trafikfrågor. Sen bjuds understundom på texter om övrig träning samt funderingar kring livet, universum och allting. Välkommen!

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.