Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns på https://www.cyclingplus.se/anvandarvillkor/. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.

BLOGGMENY
Annons
Annons

Pedalcenter?

Något miljöskadad är man nog. Lite trött och sliten efter ett långt pass på gymmet stod jag där utanför på parkeringen och fumlade med låset till min cykel. När jag tittade upp tändes dock ett ljus av hopp i ögonen misstänker jag.

Det var inget pedalcenter
Det var inget pedalcenter

 

Vad skådar jag? Pedalcenter? Det finns hopp för mänskligheten hann jag tänka, åtminstone för den del som bor i Växjö.

Men säg den glädje som varar för evigt. I det här fallet bara ett ögonblick. Ungefär så lång tid det tog att läsa texten en gång till.

Nä, “Padelcenter”. Det är ju precis vad den här stan behöver. Mer tennisliknande aktiviteter. Jag måste tillstå att jag inte riktigt vet vad det är, tennis “light” månne? Idag går det inte att läsa fel för nu har även “Nordic Wellness” flyttat in i samma lokaler och de har lagt till sitt namn på väggen.

 

/ J – läser som han vill

John Wikström
Bloggen som lämnar spår såväl i skogen som på vägen och möjligen i själen. Jag är en entusiastisk cykelmotionär med smak för det mesta inom cykel. Humlan som inte kan cykla men gör det ändå. Huvudsakligen trampas stig och nöts asfalt i Småland. Detta kryddas med motionslopp med jämna mellanrum samt någon enstaka tävling. Även pendlings- och transportcykling bedrivs frekvent och det händer också att jag engagerar mig i trafikfrågor. Sen bjuds understundom på texter om övrig träning samt funderingar kring livet, universum och allting. Välkommen!

Lämna en kommentar