Cykligare
Svenska Cycling Plus
Cykligare

Mollackord

Här sitter jag oförmögen.

Försöker tänka som jag lärt mig – att det är bra att vara i nuet. Men nuet gör oerhört ont. Blandade smärttillstånd.

N e r v s m ä r t a. Den som dominerar tillvaron. Ni som upplevt det vet vad jag talar om. Ett dovt molande i bakgrunden, ett livets mollackord. Svårt att skilja från illamående. Avbrutet av vassa blixtar av verklighetsväckande pulser. Alltid där.

Det känns som nålar tränger igenom medvetandet. Kommer på i mitt omtöcknade tillstånd att det faktiskt är så. Får akupunktur. Nästa nål träffar en nerv lika spänd som en överbelastad fiberlina. Kallsvetten bryter fram. Efter en stund tillfällig lättnad. En svävande röst talar om “perifera smärtzoner”.

Jag associerar till interna smärtor. Får en bild av att det vore skönt med akupunktur för insidan också. Ett hjärnspett rakt igenom huvudet och vrida till. Sen respit.

 

/ J – nåldynan

John Wikström
Bloggen som lämnar spår såväl i skogen som på vägen och möjligen i själen. Jag är en entusiastisk cykelmotionär med smak för det mesta inom cykel. Humlan som inte kan cykla men gör det ändå. Huvudsakligen trampas stig och nöts asfalt i Småland. Detta kryddas med motionslopp med jämna mellanrum samt någon enstaka tävling. Även pendlings- och transportcykling bedrivs frekvent och det händer också att jag engagerar mig i trafikfrågor. Sen bjuds understundom på texter om övrig träning samt funderingar kring livet, universum och allting. Välkommen!

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.