Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns på https://www.cyclingplus.se/anvandarvillkor/. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.

BLOGGMENY
Annons
Annons

Med bara ben i oktober

Nu har höstmörkret lägrat sig över nejden och gatubelysningen glittrar ikapp med stjärnorna. Här sitter jag och funderar över en kopp te. Det känns som den sommar som inte kom istället blev den höst som är.

Därför cyklade jag i kortbyxor idag, utan att frysa, i oktober.

 

Road to nowhere?
Road to nowhere?

 

Återhämtningsdag. För själen och för benen. Trampar mig lugn på tunga växlar. Försöker hitta någon träningsform som inte smärtar. Inflammation i “trapetsen” säger doktorn. Aj som f-n säger jag.

Önskade mig tyngre växlar idag. 50-14,13,12 förslår inte för lågkadenstramp.

På vägen intensiva dofter. Först av svettig häst. Såg ingen men kände lukten. Sen imiterat ruttet kött. Phallus impudicus – liksvamp någonstans. Därefter mer behagliga sommartoner av tjära från kyrkan i Härlöv.

Där mötte jag en häst. Vare sig den eller ryttaren luktade nämnvärt.

 

Valfri småväg
Valfri småväg

 

Färden förde mig runt Helgasjön och lite till. Sju mil av höstnjutning. Orken tröt mot slutet, bytte då till standardkadens. Den tryggt hemtama, den som förde mig hem.

 

 

/ J – cykeltankar kraft

John Wikström
Bloggen som lämnar spår såväl i skogen som på vägen och möjligen i själen. Jag är en entusiastisk cykelmotionär med smak för det mesta inom cykel. Humlan som inte kan cykla men gör det ändå. Huvudsakligen trampas stig och nöts asfalt i Småland. Detta kryddas med motionslopp med jämna mellanrum samt någon enstaka tävling. Även pendlings- och transportcykling bedrivs frekvent och det händer också att jag engagerar mig i trafikfrågor. Sen bjuds understundom på texter om övrig träning samt funderingar kring livet, universum och allting. Välkommen!

Lämna en kommentar