Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns på https://www.cyclingplus.se/anvandarvillkor/. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.

Cykligare
Svenska Cycling Plus
Annons
Annons
Cykligare

Måndag

Måndag
Jag ler på prov för att se om det glömts bort hur man gör.
Ansiktet rör sig lite planlöst från söder till norr. Mungipor som fanor hissade i triumf. Resultatet blir en grimas.

En om morgonen hade Cornelis sagt.

Vad jag säger vet jag inte. Mitt medvetande är ett tunnelseende Rakt fram vet jag men utanför cirkeln ser jag avigt.

Det är ingen cykeltunnel.

Det här är en cykelblogg. Men jag cyklar inte särskilt mycket för stunden så kring mitt eget trampande kan jag inte formulera mig. Jag pendlar skrev jag häromsistens. Det gör jag fortfarande. Idag var det blött och kallt särskilt som jag glömt handskarna.

Så var det sagt.

Det enda av vikt. Kanske blir hemresan mer dramatisk.

/ J – grådaskig

John Wikström
Bloggen som lämnar spår såväl i skogen som på vägen och möjligen i själen. Jag är en entusiastisk cykelmotionär med smak för det mesta inom cykel. Humlan som inte kan cykla men gör det ändå. Huvudsakligen trampas stig och nöts asfalt i Småland. Detta kryddas med motionslopp med jämna mellanrum samt någon enstaka tävling. Även pendlings- och transportcykling bedrivs frekvent och det händer också att jag engagerar mig i trafikfrågor. Sen bjuds understundom på texter om övrig träning samt funderingar kring livet, universum och allting. Välkommen!

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.