Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns på https://www.cyclingplus.se/anvandarvillkor/. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.

BLOGGMENY
Annons
Annons

Lammhultcyklisterna

 

Som för många andra klubbar och föreningar är det dags för årsmöte även i sveriges gladaste cykelklubbLC.

Det skall bli intressant att se vad kvällens begivenhet ger vid handen. Det ligger ett antal intressanta motioner och väntar på behandling. De berör bland annat åtgärder som syftar till att öka antalet kvinnor och barn i klubben och inte minst en namnjustering. Utan att avslöja för mycket kan jag säga att det handlar om geografisk hemvist. Får se vad det samtalet landar. Det är ju en tämligen signifikant förändring det handlar om.

Till er som är medlemmar säger jag – väl mött i afton. Till er andra cyklister ställer jag en fråga – hur ser det ut med andelen kvinnor i er klubb och vad görs för att locka fler tjejer?

PS. Kör Janine Jansens tolkning av Vivaldis Quattro Stagioni på hög volym i lurarna. Våren är det enda rätta på vintern eller hur det nu var. 

/ J – cyklist i vardande

John Wikström
Bloggen som lämnar spår såväl i skogen som på vägen och möjligen i själen. Jag är en entusiastisk cykelmotionär med smak för det mesta inom cykel. Humlan som inte kan cykla men gör det ändå. Huvudsakligen trampas stig och nöts asfalt i Småland. Detta kryddas med motionslopp med jämna mellanrum samt någon enstaka tävling. Även pendlings- och transportcykling bedrivs frekvent och det händer också att jag engagerar mig i trafikfrågor. Sen bjuds understundom på texter om övrig träning samt funderingar kring livet, universum och allting. Välkommen!