Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns på https://www.cyclingplus.se/anvandarvillkor/. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.

BLOGGMENY
Annons
Annons

Kära läsare!

Ni som tittar in här är i gott sällskap, bara så ni vet!

Den här bloggen startades som ett projekt initierat av en herr M på Iris Hadar när jag var en del av deras verksamhet för ett par år sedan. Det var aldrig menat att den skulle läsas av någon utan låg och snurrade på deras lokala intranät ett tag tillgänglig endast för dem som visste att den fanns där. Sen tyckte någon att jag skulle lägga ut den till allmän beskådan. Så det gjorde jag.

Och på den vägen är det. Numera tycker jag faktiskt att det är oerhört kul att någon trots allt vill läsa det jag skriver. Antalet läsare ökar sakta men säkert och ligger nuförtiden mellan 3500-4000 per månad även om det tycks lite säsongsbetonat.

Apropå säsong. Minns den sommar som var och dröm om den som kommer!
Apropå säsong. Minns den sommar som var och dröm om den som kommer! 

Förmodligen skulle jag få fler läsare och träffar om jag inte var en orakad skäggig medelålders man som skriver om så pass smala ämnen som cyklar och knivar. Jag tror mig veta att om jag varit en ung blond storstadsbrud som bloggat om nattliv, mode och kläder och kryddat med lite sex hade jag fått fler träffar på en dag än vad jag fått totalt.

Men skomakaren blev vid sin läst till allas lättnad. 

Det här året tänkte jag därför fortsätta att dela med mig av stort och smått i cykelväg. Mest smått faktiskt – jag har fått en del input från er läsare som säger att det uppskattas. Det kommer därför som vanligt att bli en hel del kåserande om min cykelvardag bestående av pendling, transport och träning och de sorger och glädjeämnen det bjuder på.

Utöver det blir förstås rapporter från vad som händer i en cykelklubb som Lammhultcyklisterna, måndags- och lördagsturer och annat som dyker upp i den vägen. Jag ämnar även köra en del lokala tävlingar och delta i ett antal motionslopp både på landsväg och i skogen den här säsongen och om det kommer jag förstås plita ned några rader. De inslagen brukar vara mycket uppskattade har jag noterat i statistiken. Emellanåt kommer det att stoppas in ett test eller två på olika produkter.

Sen blir man understundom en smula upprörd och behöver skriva av sig eller göra sin röst hörd. Då blir det ord och inga visor om ämnen som rör cyklism i olika skepnader. Trafik, cykel och miljöfrågor ligger där i bakgrunden även om det inte är mitt huvudfokus. Det finns de som sköter det bättre än jag.

Några knivtexter blir det förstås också. Ni är trots allt rätt många som tittar in här bara för dem. Jag är en av de få i detta land som skriver om knivar på det här sättet har jag noterat. Ett tag funderade jag på att dela upp bloggen i två delar men det projektet ligger på is för tillfället så den som inte finner nöje i det ena eller andra får helt sonika hoppa över det ämne som inte intresserar.

Nu rullar hjulen vidare på väg och stig. Det är bara att hoppas att de förblir runda och inte spårar ur men jag känner på mig att det här kommer att bli en bra säsong på lite olika vis. På återseende!

/ J – helt enkelt

Tags : bloggläsare
John Wikström
Bloggen som lämnar spår såväl i skogen som på vägen och möjligen i själen. Jag är en entusiastisk cykelmotionär med smak för det mesta inom cykel. Humlan som inte kan cykla men gör det ändå. Huvudsakligen trampas stig och nöts asfalt i Småland. Detta kryddas med motionslopp med jämna mellanrum samt någon enstaka tävling. Även pendlings- och transportcykling bedrivs frekvent och det händer också att jag engagerar mig i trafikfrågor. Sen bjuds understundom på texter om övrig träning samt funderingar kring livet, universum och allting. Välkommen!