Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns på https://www.cyclingplus.se/anvandarvillkor/. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.

BLOGGMENY
Annons
Annons

Källkritik

Frågan alla bör ställa sig: Är det här verkligen en källa att lita på?

 

Man skall välja sina källor med omsorg
Man skall välja sina källor med omsorg

 

I vilket fall som helst producerar den enligt uppgift runt en och en halv kubikmeter vatten i timmen och det får väl anses godkänt i sammanhanget. Men det är inte någon av de mest produktiva källorna så där finns utan tvekan förbättringspotential. På den punkten får moder natur knappt godkänt. Bra är emellertid att det inte gjorts avkall på kvalitén. Vattnet håller en jämn och låg temperatur och smaken är utmärkt.

Det är trots allt en källa jag kan rekommendera för den som är törstig.

 

/ J – källkritisk

John Wikström
Bloggen som lämnar spår såväl i skogen som på vägen och möjligen i själen. Jag är en entusiastisk cykelmotionär med smak för det mesta inom cykel. Humlan som inte kan cykla men gör det ändå. Huvudsakligen trampas stig och nöts asfalt i Småland. Detta kryddas med motionslopp med jämna mellanrum samt någon enstaka tävling. Även pendlings- och transportcykling bedrivs frekvent och det händer också att jag engagerar mig i trafikfrågor. Sen bjuds understundom på texter om övrig träning samt funderingar kring livet, universum och allting. Välkommen!

Lämna en kommentar