Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns på https://www.cyclingplus.se/anvandarvillkor/. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.

BLOGGMENY
Annons
Annons

Jotack, träningen går bra…

Kört två turer ute hittills i år. Inte för att det inte går att cykla i snö utan mer för att jag avskyr när förhållandet mellan att klä sig, förbereda cykel, tvätta av densamma och sanera kläder från skit efteråt och träningen närmar sig 1:1!

Sen är det inte alltid vitt och fint här i Småland. Det är inte den där torra kylan som brukar råda längre norrut i vårt i det här fallet synnerligen avlånga land. Brun sörja är det vanligaste underlaget här. Och jag avskyr när världen är bajsbrun. Både fascister och blötsnö kan flyga och fara!

Taskig mobilbild på morgonens underlag
Taskig mobilbild på morgonens underlag

Men jag kör på inomhus istället. Idag har jag fått hjälp av min sjukgymnast att optimera en del övningar i rehabsyfte. Gymträning är väl inte världens mest inspirerande träningsform rent upplevelsemässigt men det lär ju vara effektivt. Vi får väl se. Jag har tre månader på mig innan kortet löper ut. Blir intressant att se hur många pass jag hunnit få till under den tiden. Snart dags för lunchträning. Önska mig lycka till. Jag behöver det!

Annars drar cykelsäsongen snart igång på riktigt. Det vill säga årsmöte med klubben om några veckor. Såg att det låg några intressanta motioner och väntar på att ventileras. Det rör på sig.

/ J – har gått i gymide

#cykligare #knivesandbikes #evaldssonpt

Tags : gymträning
John Wikström
Bloggen som lämnar spår såväl i skogen som på vägen och möjligen i själen. Jag är en entusiastisk cykelmotionär med smak för det mesta inom cykel. Humlan som inte kan cykla men gör det ändå. Huvudsakligen trampas stig och nöts asfalt i Småland. Detta kryddas med motionslopp med jämna mellanrum samt någon enstaka tävling. Även pendlings- och transportcykling bedrivs frekvent och det händer också att jag engagerar mig i trafikfrågor. Sen bjuds understundom på texter om övrig träning samt funderingar kring livet, universum och allting. Välkommen!