Cykligare
Svenska Cycling Plus
Cykligare

Inte nya alls!

Obsoleta! De är vad de är mina bromsar. Visst de går att använda till att minska farten med men tydligen inget annat. Fast, man har väl dem inte till så mycket mer vid närmare eftertanke?? Jo, man kan behöva serva dem också och då blir det knepigare visade det sig härförleden. Men den här gamla hojen lär inte få några nya bromsanordningar hur som haver. Jag ämnar köra slut på de här.

Bromsarna är förresten en av de tidigare generationerna av Shimanos XT skivbromsar. När jag tänker efter är gaffeln helt omodern den också. En gamma Reba SL! Utgåvan i vitt är om inte unik så mycket ovanlig då den för att matcha färgen på Cubes limited edition av AMS med full XT. Reban är dock inte lika antikfin som den i kolfiber handbyggda Pace RC36 som ligger ute i cykelboden och skräpar. Reban dämpar väl någorlunda och trots total frånvaro av service så uppträder den någorlunda städat. God byggkvalitet det måste tillstås.

/ J – rena bromsklossen

John Wikström
Bloggen som lämnar spår såväl i skogen som på vägen och möjligen i själen. Jag är en entusiastisk cykelmotionär med smak för det mesta inom cykel. Humlan som inte kan cykla men gör det ändå. Huvudsakligen trampas stig och nöts asfalt i Småland. Detta kryddas med motionslopp med jämna mellanrum samt någon enstaka tävling. Även pendlings- och transportcykling bedrivs frekvent och det händer också att jag engagerar mig i trafikfrågor. Sen bjuds understundom på texter om övrig träning samt funderingar kring livet, universum och allting. Välkommen!

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.