Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns på https://www.cyclingplus.se/anvandarvillkor/. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.

BLOGGMENY
Annons
Annons

Instagram

Man skall ha ett Instagramkonto nuförtiden har jag förstått. Men sent skall syndaren vakna, trögfattad som jag är dröjde det tills för någon månad sen innan jag skaffade ett. Men det är ju riktigt kul visade det sig! Jag gillar ju bilder i olika form. Både att ta egna och titta på andras.

Något tema skall man ju ha så därför ligger fokus på mina stora intressen knivar och cyklar på mitt konto. Det får erkännas att det råder viss slagsida mot de kära eggredskapen så här inledningsvis. Men cykelbilder smyger sig in förstås och det lär bara bli mer och mer av den varan varefter det cyklas mer och våren smyger sig på.

Mer cykelorienterad innehåll, en testcykel...
Mer cykelorienterad innehåll, en testcykel…

Jag har till och med EN “Selfie”, eller nja, riktigt äkta är den inte då vi är två på bilden. Annars har jag svårt att förstå poängen med konton innehållande tvåhundra versioner av “Me Myself and I”. Det är inget jag blir lockad av att följa direkt. Men i sammanhanget är jag en stofil och inte riktigt så narcissistiskt lagd.  Jag upptäcker dem när jag letar efter andra personer att följa och därför kikar på dem som följer mig.

Det är intressant hur olika bilder uppfattas. Jag delade en bild, som för övrigt förekommit i ett par FaceBookgrupper jag är medlem i, som jag döpte till:

 

“Rush Hour”

 

Några av mina fällknivar
Några av mina fällknivar

 

Den har löpt amok eller “gone viral”, för att vara min skall tilläggas. Just den bilden av alla har i skrivande stund passerat 2580 “likes” vilket är väldigt mycket för att vara mitt lilla konto. Den har även gjort att jag ökat antal följare från runt femhundra till över niohundra på tre dagar!

Den är uppenbarligen mycket populär!

 

/ J – ägnar mig åt BILDning

 

John Wikström
Bloggen som lämnar spår såväl i skogen som på vägen och möjligen i själen. Jag är en entusiastisk cykelmotionär med smak för det mesta inom cykel. Humlan som inte kan cykla men gör det ändå. Huvudsakligen trampas stig och nöts asfalt i Småland. Detta kryddas med motionslopp med jämna mellanrum samt någon enstaka tävling. Även pendlings- och transportcykling bedrivs frekvent och det händer också att jag engagerar mig i trafikfrågor. Sen bjuds understundom på texter om övrig träning samt funderingar kring livet, universum och allting. Välkommen!

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.