Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns på https://www.cyclingplus.se/anvandarvillkor/. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.

BLOGGMENY
Annons
Annons

Inför…

Midsommaren är här vare sig vi vill det eller ej. Tja, de flesta vill väl det då det är en högtid mer förankrad i folksjälen än de flesta skulle jag tro. Personligen tillhör jag de där som brukade tycka om den stunden på året. Mest för dess naturskönhet men även för vemodet. Nu går vi mot mörkare tider, sommarsolståndet är över gott folk!

Tecknen är här som jag uttryckte mig annorstädes. Bensinpriserna skjuter i höjden likt björkslanor, jordgubbspriserna som störtdyker om några dagar klättrar även de och vädret bidrar påtagligt med sitt.

Bilden är arrangerad som alla förstår, tagen på nationaldagen. Sol är en omöjlighet en dag som den här
Bilden är som alla förstår arrangerad, tagen på nationaldagen. Sol är en omöjlighet en dag som den här

Det tidigare strålande sommarvädret, åtminstone i de här trakterna av världen har nu högre igenkänningsfaktor då temperaturen fallit runt tio grader och himlen är jämngrå. Nu väntar vi bara på de första regnskurarna också och vi är redo för morgondagens resning av fallossymboler.

Med det sagt vill jag tillönska alla läsare av bloggen, ja och alla andra också för den delen, ett alldeles strålande midsommar! Må ni drabbas av knott och mygg, en jordgubbe i pannan, något immigt av valfri karaktär i glasen och ha det allmänt…somrigt. Vill ni dansa får ni väl det men skyll er själva.

Glad midsommar tillönskas er alla!

/ J – ställer in

Tags : Midsommar
John Wikström
Bloggen som lämnar spår såväl i skogen som på vägen och möjligen i själen. Jag är en entusiastisk cykelmotionär med smak för det mesta inom cykel. Humlan som inte kan cykla men gör det ändå. Huvudsakligen trampas stig och nöts asfalt i Småland. Detta kryddas med motionslopp med jämna mellanrum samt någon enstaka tävling. Även pendlings- och transportcykling bedrivs frekvent och det händer också att jag engagerar mig i trafikfrågor. Sen bjuds understundom på texter om övrig träning samt funderingar kring livet, universum och allting. Välkommen!

Lämna en kommentar