Cykligare
Svenska Cycling Plus

Bilister tycks tro att just de inte genomgår en metamorfos. Men det är vad som händer även de mest troskyldiga av dem. De kliver in sin plåtpuppa för att förvandlas. I ena stunden trygg bakom ratten som bilist. Nästa steg i utvecklingen är att de tränger ut genom skalet, vecklar ut sina svarta vinterjacksvingar och transformeras då de tar sina första stapplande steg i sin nya tillvaro korsandes parkeringar och gator på väg till arbetet. De flesta inser inte ens att de förvandlats till FOTGÄNGARE!

Ni vet sådana som de för tio minuter sedan svor över för att de liksom alla cyklister uppträder som “idioter”. De bär inte ens reflexer de galningarna. Men i mörkret är alla katter och grå och även den mest förhärdade bilist är osynlig utanför de egna strålkastarna.

Tänk på det!

/ J – på spaning i mörkret

John Wikström
Bloggen som lämnar spår såväl i skogen som på vägen och möjligen i själen. Jag är en entusiastisk cykelmotionär med smak för det mesta inom cykel. Humlan som inte kan cykla men gör det ändå. Huvudsakligen trampas stig och nöts asfalt i Småland. Detta kryddas med motionslopp med jämna mellanrum samt någon enstaka tävling. Även pendlings- och transportcykling bedrivs frekvent och det händer också att jag engagerar mig i trafikfrågor. Sen bjuds understundom på texter om övrig träning samt funderingar kring livet, universum och allting. Välkommen!

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.