Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns på https://www.cyclingplus.se/anvandarvillkor/. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.

BLOGGMENY
Annons
Annons

Ibland välplanerad

 

Någon gång skall man ha lite tur också. Jag valde att köra distans igår eftermiddag. Solen var aldrig där men strax bredvid. Vid något tillfälle sprack molnskyarna upp och jag kunde se att vädret var vackert och klart ett par mil bort. Men inte där jag befann mig. Men uppehåll var det och framförallt vindstilla. Trots att jag inte tog i gick det en bit över trettiotvå över de lite drygt tio milen. Sympatiskt må jag säga. Det gäller att passa på för snart är den här – vintern!
Men idag – regn. Och dagsregn om jag tolkar molnen rätt. Då känns det inte helt fel att träningsplanen ändå mest inkluderar att krypa in i gymmet ett par timmar. Allt enligt parollen:

 

Lyft skrot på det att du bliva stark. 

 

Men jag får även fortsättningsvis ta det lugnt då min massiva förkylning inte lagt sig helt. Men halsvärken och febern är borta så träna går så länge det görs försiktigt.
Ett år ger jag det annars, gymmet. Jag är lite nyfiken på om det kan tänkas ge några resultat. Som till exempel någon liten muskel.
/ J – funderar på att hibernera
John Wikström
Bloggen som lämnar spår såväl i skogen som på vägen och möjligen i själen. Jag är en entusiastisk cykelmotionär med smak för det mesta inom cykel. Humlan som inte kan cykla men gör det ändå. Huvudsakligen trampas stig och nöts asfalt i Småland. Detta kryddas med motionslopp med jämna mellanrum samt någon enstaka tävling. Även pendlings- och transportcykling bedrivs frekvent och det händer också att jag engagerar mig i trafikfrågor. Sen bjuds understundom på texter om övrig träning samt funderingar kring livet, universum och allting. Välkommen!