Cykligare
Svenska Cycling Plus
Cykligare

En sorts baksmälla

En viss tomhet har infunnit sig. En typisk efter Giro känsla med andra ord. Det blir lätt så när man tittar så mycket och intensivt som jag gör. Det är tur att man har TdF att se fram emot!

I övrigt är det inte bara proffsens cykelsäsong som är mitt i och är brinnande het. Eller het och het förresten. Vädret under Girot var bitvis hemskt – kallt, blåsigt och regnigt. Det var faktiskt betydligt bättre på  hemmaplan kan konstateras. Sol och för det mesta jäkligt torrt även om det de sista dagarna har kommit rejält med åskregn över de nejder där jag huserar.

Men lite cykel blir det mellan skurarna och då företrädesvis MTB. Något jag inte har missat är att det banne mig blommar överallt. Alla träd som kan blommar mer än vanligt känns det som. Något som allt ludd som flög omkring för någon vecka sedan påminde om. 

Min benstyrka blommar inte än men någon gång skall jag väl komma dithän också. Idag avslutades i alla fall min behandling i ”Ny vikt på sikt” för sommaren. En positiv erfarenhet så här långt. När jag orkar skall jag plita ned några rader om den. 

Nu ut en stund för att rasta apostlahästarna. De är rastlösa. Ta hand om er! 

/ J – mitt i blomsommaren

John Wikström
Bloggen som lämnar spår såväl i skogen som på vägen och möjligen i själen. Jag är en entusiastisk cykelmotionär med smak för det mesta inom cykel. Humlan som inte kan cykla men gör det ändå. Huvudsakligen trampas stig och nöts asfalt i Småland. Detta kryddas med motionslopp med jämna mellanrum samt någon enstaka tävling. Även pendlings- och transportcykling bedrivs frekvent och det händer också att jag engagerar mig i trafikfrågor. Sen bjuds understundom på texter om övrig träning samt funderingar kring livet, universum och allting. Välkommen!

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.