Cykligare
Svenska Cycling Plus
Cykligare

Den första dagen

Så började det då, det nya året. Tämligen stillsamt men vackert. En solig och som på många ställen i detta avlånga land blåsig dag.

Lite vatten i en flaska, en kamera och gott sällskap. Därefter en promenad i snålblåsten utmed en av de många sjöarna i trakten. Vind i ansiktet, solsken i blick. Det låter som Olle i blåbärsskogen eller en cyklist på villovägar. Men ibland behöver jag helt enkelt skog. Träd sitter djupt i själen. Särskilt stora och gamla. Idag var det en mäktig tall som dröjde sig kvar i minnet.

Första januari 2019

Ingen cykling idag men imorgon är det tänkt. Det är då skillnaden skall göras. Det skall helt enkelt bli av. Följ med mig på färden mot våren och cykeltider!

/ J – med solskensblick

John Wikström
Bloggen som lämnar spår såväl i skogen som på vägen och möjligen i själen. Jag är en entusiastisk cykelmotionär med smak för det mesta inom cykel. Humlan som inte kan cykla men gör det ändå. Huvudsakligen trampas stig och nöts asfalt i Småland. Detta kryddas med motionslopp med jämna mellanrum samt någon enstaka tävling. Även pendlings- och transportcykling bedrivs frekvent och det händer också att jag engagerar mig i trafikfrågor. Sen bjuds understundom på texter om övrig träning samt funderingar kring livet, universum och allting. Välkommen!

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.