Cykligare
Svenska Cycling Plus
Cykligare

Dålig timing!

Den här bilden dök upp i mitt flöde på Instagram för någon dag sedan.

 

Under tiden såg det väl ut ungefär så här:

Den här extrema typen av regnoväder på Mallorca tillhör väl inte vanligheterna men i vår upp- och nedvända värld är det väl tyvärr något vi får vänja oss vid. Fast enligt klimatförnekare är det ju ren slump. I det här fallet var det så illa att det slutade med ett antal dödsoffer.

 

/ J – betraktare

John Wikström
Bloggen som lämnar spår såväl i skogen som på vägen och möjligen i själen. Jag är en entusiastisk cykelmotionär med smak för det mesta inom cykel. Humlan som inte kan cykla men gör det ändå. Huvudsakligen trampas stig och nöts asfalt i Småland. Detta kryddas med motionslopp med jämna mellanrum samt någon enstaka tävling. Även pendlings- och transportcykling bedrivs frekvent och det händer också att jag engagerar mig i trafikfrågor. Sen bjuds understundom på texter om övrig träning samt funderingar kring livet, universum och allting. Välkommen!

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.