Cykligare
Svenska Cycling Plus
Cykligare

Dagens bild – En bok

Dags för lite seriös läsning. För alla älskare av cykel rekommenderar jag varmt den här boken. Full med anekdoter och berättelser om alla de galenskaper som utgjorde Tourens barndom. Tiderna förändras kan konstateras. Galet är det kanske fortfarande men på helt andra vis. Sen är det synd att just den gula tröjan får (miss)pryda omslaget. 

En bok med många franska kort

Boken är för övrigt lånad och ja, herr Forsberg, du skall få tillbaka den vad det lider!

/ J – bokomancyklist

John Wikström
Bloggen som lämnar spår såväl i skogen som på vägen och möjligen i själen. Jag är en entusiastisk cykelmotionär med smak för det mesta inom cykel. Humlan som inte kan cykla men gör det ändå. Huvudsakligen trampas stig och nöts asfalt i Småland. Detta kryddas med motionslopp med jämna mellanrum samt någon enstaka tävling. Även pendlings- och transportcykling bedrivs frekvent och det händer också att jag engagerar mig i trafikfrågor. Sen bjuds understundom på texter om övrig träning samt funderingar kring livet, universum och allting. Välkommen!

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.