Cykligare
Svenska Cycling Plus
Cykligare

Dagens bild – Cykel å kaffe

Är det fler därute som instinktivt känner att kaffe och cykling hör ihop? Förutom koffeinets insats på den uppiggande fronten så är det en mental grej för mig. Först en kopp, gärna espresso och därefter upp på velocipeden. Det gäller dock bara landsvägscykling. Behovet känns inte alls lika trängande när det skall cyklas mountainbike. Märkligt, det förhållandet tål nog att funderas kring. 

Bike ‘n’ Espresso


Inflytandet från cyklarna kan nog uteslutas. Inga av dem är italienare undantaget finpendlaren som är en Bianchi försedd med campaprylar. Den skulle kunna påverka utifrån cykelboden där den vanligtvis huserar. Men landsvägsnötaren är en Cannondale och amerikanskt kaffe vet ni alla vad det innebär. Skogshojen är tysk så den är lite stadigare och tarvar oftare en kall Bayersk efteråt.

Nej, svaret låter vänta på sig. Någon som har några förslag?


/ J – koffeinentusiast

John Wikström
Bloggen som lämnar spår såväl i skogen som på vägen och möjligen i själen. Jag är en entusiastisk cykelmotionär med smak för det mesta inom cykel. Humlan som inte kan cykla men gör det ändå. Huvudsakligen trampas stig och nöts asfalt i Småland. Detta kryddas med motionslopp med jämna mellanrum samt någon enstaka tävling. Även pendlings- och transportcykling bedrivs frekvent och det händer också att jag engagerar mig i trafikfrågor. Sen bjuds understundom på texter om övrig träning samt funderingar kring livet, universum och allting. Välkommen!

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.