Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns på https://www.cyclingplus.se/anvandarvillkor/. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.

BLOGGMENY
Annons
Annons

Dagens bild

 

En dag då det var  mindre torrt än vad det är idag. A-spåret uppför en trixig passage på Bros MTB Cup som hölls i Jonsboda utanför Växjö häromsistens.

"Fighting Face" - är det inte typiskt att just det varvet en fot åkte ned så knäppte jag en bild?
“Fighting Face” – är det inte typiskt att just det varvet en fot åkte ned så knäppte jag en bild?

Är ansiktet bekant så beror det på att det är Daniel Evaldsson den f d chefredaktören för den här eminenta blaskan som kämpar i backen. Undrar om inte de där däcken var en aning för finmönstrade för underlaget?

Jag blev ovanligt sugen på att köra mountainbike efter att ha bevistat evenemanget och tittat på alla andra som cyklade. Men om sanningen skall fram har det inte blivit många vändor i skogen. Idag skulle vara en fin dag för det men de drygt tio milen från igår på landsväg gör att benen är aningen trötta. En tisdag som den här kryper jag in på gymmet istället.

/ J – bildar sig

#cykligare #knivesandbikes #evaldssonpt

John Wikström
Bloggen som lämnar spår såväl i skogen som på vägen och möjligen i själen. Jag är en entusiastisk cykelmotionär med smak för det mesta inom cykel. Humlan som inte kan cykla men gör det ändå. Huvudsakligen trampas stig och nöts asfalt i Småland. Detta kryddas med motionslopp med jämna mellanrum samt någon enstaka tävling. Även pendlings- och transportcykling bedrivs frekvent och det händer också att jag engagerar mig i trafikfrågor. Sen bjuds understundom på texter om övrig träning samt funderingar kring livet, universum och allting. Välkommen!

Lämna en kommentar