Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns på https://www.cyclingplus.se/anvandarvillkor/. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.

BLOGGMENY
Annons
Annons

Då vänder vi blad

Det återstår att se. Jag ämnar inte dö kommande vecka i alla fall även om jag varit nära ett antal gånger under mitt livs levnad. De nio liven är färre idag, mycket färre.

Tanken var nog egentligen mer prosaisk än så och handlade mer om vad som kan tänkas hända här i mitt hörn av den digitala verkligheten under kommande månad.

Föga kunde jag ana när jag hade vänner som skrev de första “bloggarna” i Sverige på mitten av nittiotalet att jag själv skulle ha en tillsammans med nästan alla andra tjugo år senare. Ordet var då inte inkorporerat i det svenska språket och formen var mest av dagbokskaraktär. Det har hänt mycket sedan dess.

Sommaren är död. Frid över dess minne
Sommaren är död. Frid över dess minne
 

Tiderna förändras och vi med den. Vad som inte förändras är årstidernas gång och det är med inte så lite vemod jag inser att sommaren som inte var ändå är slut. Flyttfåglarnas pilar siktar söderut och mörkret börjar infinna sig på måndagsturerna. Igår körde jag med lampor för att synas i det tilltagande dunklet.

Under september väntar förstås en och annan rapport från min cykelvärld vilket inom kort bland annat omfattar motionslopp som sista delen av den lokala Tempocupen och Lammhultstrampet. Det blir några cykelpresentationer och kanske något pryltest av ett par väskor jag använder mig av.

Utöver det som vanligt en och annan fundering kring livet i stort och smått och högst troligen kommer jag vid något tillfälle explodera mig arg på någon idiot till bilist och skriva av mig.

Cyklar för livet
Cyklar för livet

Naturligtvis blir det några stycken om knivar också, ni är trots allt rätt många som tittar in bara för det. Serien om “traditionella knivar” fortsätter liksom “Den perfekta fickkniven” och utöver det blir det ytterligare presentationer. Märken som Hen & Rooster, Kizer, Ganzo och ZT väntar.

Tanken var även att sent omsider skriva den sista rapporten från cykellägret i Nora i somras innan minnena glesnar för mycket.

Sen blir det några ord om övrig träning. Parallellt med cyklingen ägnar jag mig åt att komma i form i största allmänhet och där ingår styrketräning bland annat.

I svepande ordalag var det lite av vad ni kan se fram emot på den här sidan under månaden som kommer. Synes på vägar, förhoppningsvis stigar och i cyberrymden.

/ J – i skrivartagen

#cykligare #knivesandbikes #evaldssonpt

John Wikström
Bloggen som lämnar spår såväl i skogen som på vägen och möjligen i själen. Jag är en entusiastisk cykelmotionär med smak för det mesta inom cykel. Humlan som inte kan cykla men gör det ändå. Huvudsakligen trampas stig och nöts asfalt i Småland. Detta kryddas med motionslopp med jämna mellanrum samt någon enstaka tävling. Även pendlings- och transportcykling bedrivs frekvent och det händer också att jag engagerar mig i trafikfrågor. Sen bjuds understundom på texter om övrig träning samt funderingar kring livet, universum och allting. Välkommen!

3 kommentarer

Comments are closed.