Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns på https://www.cyclingplus.se/anvandarvillkor/. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.

BLOGGMENY
Annons
Annons

Cykling?

Vintern kom, vintern gick och vintern återvände i triumf.

Ambivalent jäkla klimat. Storm och nu blixthalka. Det blir inte mycket cyklat och jag försöker förtvivlat komma igång med träningen. Det har gått så långt att jag ytterst seriöst överväger ett gymkort för ett par månader. De som känner mig vet att det är ett stort steg! Men det får nog bli så annars blir det ingen säsong 2015 heller.

 

Inget fungerar
Inget fungerar

 

Man får odla sina andra intressen under tiden. Av det skälet har den här bloggen för stunden nästan blivit en knivblogg, det tittas på jäkligt mycket mat-tv och vi är därför lyckliga över att förra årets säsong av “Masterchef Australia” nu sänds på TLC. Det är ändå ett av de bättre matprogrammen och paniken var nära efter förra säsongsavslutningen. Nu är ordningen återställd i tv-soffan.

 

Vildhästarna är borta 
Vildhästarna är borta

 

Mer surt är att mitt favoritlag i amerikansk fotboll åkte ur slutspelet igår trots hemmaplan. Hejdå Broncos. Nu får jag heja på Green Bay Packers istället i brist på annat. De lär inte heller vinna Superbowl.

Jag drömmer om sol, värme och bättre cykeltider. Hittade den här bilden på telefonen. Ett somrigt Helgahav.

Helgasjön

Det är något att drömma om när snön yr runt knutarna.

/ J – halkar omkring i tillvaron

#cykligare #knivesandbikes

John Wikström
Bloggen som lämnar spår såväl i skogen som på vägen och möjligen i själen. Jag är en entusiastisk cykelmotionär med smak för det mesta inom cykel. Humlan som inte kan cykla men gör det ändå. Huvudsakligen trampas stig och nöts asfalt i Småland. Detta kryddas med motionslopp med jämna mellanrum samt någon enstaka tävling. Även pendlings- och transportcykling bedrivs frekvent och det händer också att jag engagerar mig i trafikfrågor. Sen bjuds understundom på texter om övrig träning samt funderingar kring livet, universum och allting. Välkommen!