Cykligare
Svenska Cycling Plus
Cykligare

Cykel…var…dag…

 

Måndag, var dags cykling om/startar. Vägen ligger tom som en utsträckt snok. En lång, grå snok med grus på ryggen. Helt tom är inte snoken. Där finns även några få bilar och så jag. Jag är i mitten av min egen bubbla.

Allt pendlar, humöret, livet och cyklingen. Dagen till ära skiner humöret ikapp med solen och benen pendlar mest upp och ned. Det är något fel på motorn. Den verkar inte gå på alla cylindrar, kraftlös på något vis.

Ankomst

Det är som två världar. Framhjulet rullar in i framtiden och bakhjulet höll sig i dåtid. Tungt blir det. Jag cyklar mot våren och det gör de även i Paris-Nice. Blåsten igår gjorde dock att de cyklade på tvären och några i diket. Tungt för dem med. Till slut spurtades det ändå.

Jag spurtar inte. Jag anländer.

/ J – eljest

John Wikström
Bloggen som lämnar spår såväl i skogen som på vägen och möjligen i själen. Jag är en entusiastisk cykelmotionär med smak för det mesta inom cykel. Humlan som inte kan cykla men gör det ändå. Huvudsakligen trampas stig och nöts asfalt i Småland. Detta kryddas med motionslopp med jämna mellanrum samt någon enstaka tävling. Även pendlings- och transportcykling bedrivs frekvent och det händer också att jag engagerar mig i trafikfrågor. Sen bjuds understundom på texter om övrig träning samt funderingar kring livet, universum och allting. Välkommen!

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.