Cykligare
Svenska Cycling Plus
Cykligare

Början!

“Ny vikt på sikt” kallas ett program inom primärvården i regionen där jag lever. Ett program jag nu kastat mig in i med hull och hår. Det är någon form av gruppaktivitet vilket är ovanligt för min del. Men även om det är en massiv kliché så ligger det något i att “om man gör som man alltid gjort så blir resultatet detsamma”. Det behövs en förändring här och nu.

Från förra året. Cyklisten som kan vägas i ton

För tillfället är jag nämligen världens mest orörliga cyklist. Förutom någon kort transportcykling och glesa försök till pendling ser det dystert ut på den fronten och på ett par till, nattsvart faktiskt. Somliga faktorer rår jag inte över och kan inte påverka. Men det finns det jag kan göra något åt. Och det skall jag göra nu!

Man kan inte vara motionscyklist och väga ETT ÅTTONDELS TON! Det går bara inte. Därför börjar en ny tur med nya mål. Delar av eller till och med stora delar av den kommer att ske på cykel. Den kommer även att dokumenteras här, var så säker.

Så nu kör vi, “Hey ho, let’s go”!

 

/ J – den tillfällige optimisten

John Wikström
Bloggen som lämnar spår såväl i skogen som på vägen och möjligen i själen. Jag är en entusiastisk cykelmotionär med smak för det mesta inom cykel. Humlan som inte kan cykla men gör det ändå. Huvudsakligen trampas stig och nöts asfalt i Småland. Detta kryddas med motionslopp med jämna mellanrum samt någon enstaka tävling. Även pendlings- och transportcykling bedrivs frekvent och det händer också att jag engagerar mig i trafikfrågor. Sen bjuds understundom på texter om övrig träning samt funderingar kring livet, universum och allting. Välkommen!

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.