Cykligare
Svenska Cycling Plus
Cykligare

Bilden

Mitt i en utförslöpa mötte jag en bild. En illustration av total och absolut trötthet. En man som tagit sin flåsande tunga lagt den ett varv runt halsen och hängt sig i den. 

Rörelsen framåt var knappt förnimbar, en Platonsk skugga av en verlig löptur. Stegen hade fastnat därinne i huvudet och det som kom ut genom benen var halva promedsteg. 

I mötet susade jag med skenbar lätthet vidare i tillvaron. Men där väntar höjden som förvandlar även mig till en bild.

/ J – på väg

John Wikström
Bloggen som lämnar spår såväl i skogen som på vägen och möjligen i själen. Jag är en entusiastisk cykelmotionär med smak för det mesta inom cykel. Humlan som inte kan cykla men gör det ändå. Huvudsakligen trampas stig och nöts asfalt i Småland. Detta kryddas med motionslopp med jämna mellanrum samt någon enstaka tävling. Även pendlings- och transportcykling bedrivs frekvent och det händer också att jag engagerar mig i trafikfrågor. Sen bjuds understundom på texter om övrig träning samt funderingar kring livet, universum och allting. Välkommen!

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.