Cykligare
Svenska Cycling Plus
Cykligare

Dåtid, nytid

Det som var är förgånget och det som komma skall är formbart. Det är i alla fall vad jag intalar mig när jag tänker mig fri från tyngden av deterministiska ok.

Vanligtvis skall det författas krönikor vid den här tiden på året. Texter där man sammanfattar allt underbart som hänt och i det här fallet alla timmar som tillbringats på cykeln och alla mil som försvunnit under däcken. Så blev det nu inte och bland annat därför önskar jag snarare livet av 2018!

Och helgtiden kan snarare sammanfattas:

Jag skuggboxades med mitt mörka förflutna.

Den djupaste svärtan gav mig en rak höger.

Jag satt där på rumpan och skämdes. Skrek “vare sig tomten eller jesus finns!”

Därefter blev julen blev ensam. 

 

Bortom horisonten finns hopp

Om tiden betraktas som linjär är dåtid förlorad för aldrig komma åter och nutid är den här stunden som redan när det skrivs är borta. själv ser jag därför fram emot

NYTID. 

Det låter på något vis mer positivt, hoppfullt. Den börjar imorgon hade jag tänkt mig. Eller kanske nu?

/ J – tidvill

John Wikström
Bloggen som lämnar spår såväl i skogen som på vägen och möjligen i själen. Jag är en entusiastisk cykelmotionär med smak för det mesta inom cykel. Humlan som inte kan cykla men gör det ändå. Huvudsakligen trampas stig och nöts asfalt i Småland. Detta kryddas med motionslopp med jämna mellanrum samt någon enstaka tävling. Även pendlings- och transportcykling bedrivs frekvent och det händer också att jag engagerar mig i trafikfrågor. Sen bjuds understundom på texter om övrig träning samt funderingar kring livet, universum och allting. Välkommen!

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.